Over ons

VS Building Care is al ruim 25 jaar een ondersteunende, technische partner voor de opdrachtgever.

Wij vertalen de vraag van de opdrachtgever/gebruiker naar gedetailleerde en technische informatie. Vanuit meerdere uitgangspunten – bijv. onderhoudsplan, renovatie, (ver)nieuwbouw, gewijzigd gebruik – vertalen wij het idee, de wens of onderhoudsactiviteit naar werkomschrijvingen en bestekken, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Het van begin tot eind begeleiden van het proces met inhoudelijke kennis en het zelf vervaardigen van werkomschrijvingen en bestekken geeft een grote meerwaarde voor de opdrachtgever.

Opdrachtgevers schakelen ons in voor allerlei projecten, waarbij wij de prijs-kwaliteitverhouding goed in de gaten houden. Ook beoordelen we de vraag en zijn we alert op de investering versus exploitatiekosten. Naar haar opdrachtgevers toe speelt VS Building Care open kaart, zonder verstrengelde belangen naar derden.

Deze filosofie, gecombineerd met een gepaste belangstelling voor de bezigheden van onze opdrachtgevers, loopt als een rode draad door onze dienstverlening. Hierbij volgen wij positief kritisch het proces en het project en steken wij onze zienswijze niet onder stoelen of banken.